Главная » 2008 » Февраль » 29 » У четвер було здійснено напад на українського арбітра
У четвер було здійснено напад на українського арбітра
10:20

У четвер було здійснено напад на українського арбітра
У четвер о восьмій тридцять ранку було здійснено напад на одного з найавторитетніших баскетбольних арбітрів країни Володимира Драбіковського. Сталося це буквально у кількох кроках від будинку, в якому мешкає рефері на столичній вулиці Білоруській. За словами Драбіковського, на нього напали троє молодиків – спочатку ззаду вдарити по голові, а потім стали добивати якимись металевими предметами. Згодом правоохоронці знайшли обмотаний у целофан молоток, який, вочевидь, і був одним із засобів нападу. Жодних речей Драбіковського нападники не взяли, тобто – на переконання арбітра - це було не пограбування.

Медичне обстеження показало, що у Драбіковського - струс мозку, пошкодження грудної клітини, а також зламаний палець. За сприяння президента Федерації Баскетболу України Олександра Волкова, справу про напад взяв на особистий контроль замміністра МВС Володимир Євдокімов.

Постраждалий каже, що має конкретні підозри і вже назвав правоохоронцям прізвища цих людей. Після нападу до Драбіковського прикріпили особистого охоронця, а місце, де лікуватиметься рефері, поки що не розголошується.

Вже у понеділок ФБУ проведе екстрене засідання, на якому буде розглянуто цей прикрий інцидент. До того часу представники міліції пообіцяли надати перші результати у справі.
Просмотров: 676 | Добавил: fbcpolitex | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]