Главная » 2008 » Февраль » 20 » "Мавпи" +3
"Мавпи" +3
22:30
Керівництво баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи» у найстисліший термін вирішує проблему складу, яким команда заграє вже у Миколаєві і розраховує боротися у плей-офф.
 
Сьогодні прилітає до України Маріс Лакса. Остання команда в якій грав - кіпрський «Аполон». Амплуа - форвард. Має 207 см зросту. 81-ого року народження.
 
Лакса пройшов американську школу баскетбола, грав NCAA. У 2001 році був одним з лідерів збірної Латвії на чемпіонаті Європи, набравши 18 очок проти збірної Югославії, 12 у грі з Росією. У 2005 році виступав у "Азовмаші". Останні сезони провів в Греції та на Кіпрі.
 
Вже завтра ми очікуємо Іоаніса Гагалудіса (191 см., 1978 р.н., грав за італійську "Віртус Рома") та Каспарса Ципруса (210 см, 1982 р.н., "Венспілс"), які грають розігруючого та центра відповідно.
 
Вся трійка одразу «включиться» у тренувальний процес у Южному, де вони поміж іншим пройдуть ретельне медобстеження. Якщо їх вливання у команду та фізичний стан влаштують головного тренера «Мавп» Йовіцу Арсіча, то з гравцями будуть підписані контракти.


© Баскетбольный клуб «Черкаські мавпи»
Просмотров: 702 | Добавил: fbcpolitex | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]