Главная » 2008 » Февраль » 12 » Прес-конференція "Шака" в якості нового гравця Фінікс Санз
Прес-конференція "Шака" в якості нового гравця Фінікс Санз
15:46


Новий гравець Фінікс Санз Шакіл О’Ніл дав гідну відповідь усім критикам, які сумніваються в тому, що Шак застарий для того, щоб бути корисним для Санз.
 
На прес-конференції Шак, що вдягнув краватку команди, не без гумору сказав:
 
„Я чекаю з нетерпінням того часу, коли усі ці критики заберуть свої слова назад”.
 
Шак дійсно зачарував журналістів на прес-конференції. Було неможливо встояти перед його широкою посмішкою.
 
Один із журналістів запитав, чи знає Шак, що фіолетовий колір йому личить, на що Шак відповів: „Ну, я знаю це. Але, все одно, дякую!”
 
О’Ніл додав, що він розуміє всю серйозність ситуації. „Коли я замучений, все знають, що я люблю робити певні речі. Вигравати чемпіонати, наприклад”, - Шак поділився думками.
О’Ніл також розказав журналістам про свою філософію перемоги. „Якщо ти впевнений, що переможеш, ти зробиш це. А от якщо ти сумніваєшся, то перемоги тобі не бачити ніколи”.
 
На закиди про поганий стан здоров’я Шакіл сказав: „Якщо хочете, то ходімо зі мною і обстежте мене. Як для свого віку, я маю фантастичне тіло. У мене нічого не болить і я почуваю себе чудово”.
 
Шак вже придумав новий салоган для своєї нової команди. „Сонце зійде у Фініксі” (гра слів. Phoenix Suns перекладається, як Сонця Фінікса). „Можете вже продавати футболки з цим надписом”, - додав Шак.
Просмотров: 826 | Добавил: fbcpolitex | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]