Главная » 2008 » Май » 31 » Булаич и Голяхов покидают "Политехнику-Галичину"
Булаич и Голяхов покидают "Политехнику-Галичину"
09:49


Булаич и Голяхов покидают "Политехнику-Галичину"
 Пятница, 30 мая 2008

  Відбулась прес-конференція, на якій підбито підсумки виступу баскетбольної «Політехніки-Галичини». На зустрічі із журналістами були присутні генеральний директор команди Олександр Лазорко, президент Ігор Савицький і головний тренер Валентин Воронін. Про це повідомив кореспонденту ЗІКу.

«4 місце, яке команда посіла цього сезону, – це великий успіх. Ми підбирали гравців, щоб боротись за 4-6 місця, і ми своє завдання виконали», – заявив Олександр Лазорко.

Також, як розповів головний тренер Валентин Воронін, швидше за все, команду покинуть легіонери Нікола Булаїч і Олексій Голяхов. З наступного сезону до основного складу будуть підпускати 16-ти річного розігруючого Антона Джигіля, який цього сезону виступав за другу команду. Також ведуться переговори із іншими потенційними новачками, прізвища яких поки що не розголошуються.

Також поки що не зрозуміла ситуацію довкола палацу спорту «Будівельник». Чи віддадуть «Будівельник» у власність клубу. Паралельно ведуться переговори із міською і обласною радою, щоб виділили ділянку для будівництва нового спортивного комплексу.

ЗІК
Просмотров: 817 | Добавил: PYJIUT | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]